Info
God dag. Mit navn er Pætur Joensen. Jeg er en freelance webdesigner, og har arbejdet med hjemmeside design siden omkring 1999. 

Jeg er en fleksibel freelancer, der arbejder med en bred vifte af kunder. Jeg laver hjemmesider, der fungerer for din virksomhed, dit produkt og dine kunder. Hvis du leder efter en unik branding eller et smukt designeret responsiv og hurtigt hjemmeside, vil jeg elske at arbejde med dig. Jeg fokuserer på detaljer. Jeg bygger skræddersyede hjemmesider for at øge brand awareness og for at øge salget eller eksponeringen.

Webdesign er mere end bare smukke billeder arrangeret på en skærm. Et kvalitetswebsted vil lytte dine brugere og skabe en fantastisk digital oplevelse for dem. Med mig er webdesign en naturlig forlængelse af dit brands eller din egen historie. En smuk, funktionsdygtig hjemmeside slåt tonen an til din online tilstedeværelse. Jeg mener, at godt webdesign skubber grænsen fra et statisk layout til en underholdende oplevelse. Jeg er nørd, men jeg ved også godt at du ikke nødvendigvis er det. Derfor optræder jeg som både samarbejdspartner, designer og personlig fagekspert.

Webdesign, HTML, CSS, Joomla, SEO og alt deromkring og derimellem er en af mine store personlige interesser, og jeg synes det er skidesjovt at rode med det.

Ud over at være freelance webdesigner, er jeg familiefar, efterskolelærer, musiker og fodboldentusiast.

Mine uddannelser

Jeg har gennemført et hav af relevante kurser og forløb. HTML, CSS, PERL, C++, Joomla på alle niveauer, SEO School. Grafisk design og photoshop. Og så er jeg uddannet lærer i Dansk, Engelsk og medie. Det tilsammen udgør den komplette ognfykdestgørende pakke jeg kan levere.

Mine hjemmesider

Min tilgang til at lave en hjemmeside, har altid været den samme. Hvad skal der til for at lige præcis denne side kommer til at spille. Hvad er unikt ved den, og hvordan kan man understrege den. Hvordan kan den skære igennem i den branche den skal konkurrere i.

Eksempler:

Swingklubben
TipTopFlyt
Danske Sommerhuse
BookBand
Samtalekoncert

Hvad er webdesign?

Webdesign er ikke bare at klaske en hjemmeside sammen.

Hvad er SEO?

"Hvis du ikke bliver set, findes du ikke". Det handler om at blive fundet på google.

Hvorfor responsivt webdesign?

Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website.

Hvad er CMS?

CMS Står for "Content Management System.

Hvad er SEO tekst

SEO tekster er målrettede tekster

Lækkert webdesign

Et lækkert webdesign udgør jo ikke en god hjemmeside.