Info

Webdesign er ikke bare at klaske en hjemmeside sammen.

Webdesign bruger mange af de samme centrale visuelle elementer som alle typer af design- Såsom:

  • Layout: Sådan fungerer grafikken, annoncerne og teksten. I webverdenen er et centralt mål at søge de oplysninger, de søger et øjeblik. Dette indebærer at opretholde balancen, konsistensen og integriteten af ​​designet.
  • Farve: Valget af farver afhænger af formålet og klientellet; det kan være simpelt sort-hvid til flerfarvet design, der formidler personlighed af en person eller organisationens mærke ved brug af websikker farver.
  • Grafik: Grafik kan omfatte logoer, fotos, clipart eller ikoner, som alle forbedrer webdesign. Til brugervenlighed skal disse placeres passende, der arbejder med farve og indhold på websiden, mens de ikke gør det for overbelastet eller langsomt at indlæse.
  • Skrifttyper: Brugen af ​​forskellige skrifttyper kan forbedre et website design. De fleste webbrowsere kan kun læse et udvalgt antal skrifttyper, kendt som "web-sikre skrifttyper", så din designer vil generelt arbejde inden for denne bredt accepterede gruppe.
  • Indhold: Indhold og design kan arbejde sammen for at øge budskabet på webstedet gennem billeder og tekst. Skriftlig tekst skal altid være relevant og nyttig, for ikke at forvirre læseren og give dem det, de ønsker. Indholdet bør optimeres til søgemaskiner og være af passende længde.

Oprettelse af brugervenlig webdesign


Ud over de grundlæggende elementer i webdesign, der gør et websted smukt og visuelt overbevisende, skal en hjemmeside altid overveje slutbrugeren. Brugervenlighed kan redegøres for ved at være opmærksom på følgende faktorer.
  • Navigation: Sitearkitektur, menuer og andre navigationsværktøjer skal oprettes under hensyntagen til, hvordan man gennemsøger og søger. Målet er at hjælpe dig med at bevæge dig rundt på stedet med lethed.
  • Multimedia: Relevant video og lyd stimuli i designet kan hjælpe brugerne med at forstå oplysningerne, udvikle forståelse på en nem og hurtig måde. Dette kan opfordre besøgende til at bruge mere tid på websiden.
  • Kompatibilitet: Design websiden for at fungere godt på forskellige browsere og operativsystemer for at øge dets visning.
  • Teknologi: Teknologiske fremskridt giver designere friheden til at tilføje bevægelse og innovation, hvilket giver mulighed for webdesign, som altid er frisk, dynamisk og professionel.
  • Interaktiv: Øget aktiv deltagers deltagelse og engagement, ved at tilføje kommentarbokse og meningsmålinger i designet. Konverter brugere til kunder med e-mail-formularer og tilmeldinger til nyhedsbreve.

Hvad er webdesign?

Webdesign er ikke bare at klaske en hjemmeside sammen.

Hvad er SEO?

"Hvis du ikke bliver set, findes du ikke". Det handler om at blive fundet på google.

Hvorfor responsivt webdesign?

Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website.

Hvad er CMS?

CMS Står for "Content Management System.

Hvad er SEO tekst

SEO tekster er målrettede tekster

Lækkert webdesign

Et lækkert webdesign udgør jo ikke en god hjemmeside.