Info
"Hvis du ikke bliver set, findes du ikke". Det handler om at blive fundet på google.

Søgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. SEO er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater. SEO indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi. Metoden er dynamisk, hvilket vil sige, at en given placering i et søgeresultat aldrig er sikker. SEO er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater.  Viden om hvad folk søger på, hvilke ord de bruger, når de søger og hvad, der får folk til at gå ind på hjemmesider, er værdifuld i SEO-sammenhænge. Dette er nok det allervigtigste i enhver god plan, for din hjemmeside. Det er vældig fint at du har en fed og funktionel hjemmeside. Men hvad nytter det, hvis ingen aner den eksisterer? Forskning viser at det kun er 6 % af googles brugere, der klikker videre på side 2. Hvor ligger din side? Det er altafgørende at du/vi har en plan for hvordan du kommer højere op i googles søgeresultater. Dette kan jeg hjælpe dig med. Det er inkluderet i prisen...

SEO er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater.

SEO indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi.

Metoden er dynamisk, hvilket vil sige, at en given placering i et søgeresultat aldrig er sikker.

SEO er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater. 

Viden om hvad folk søger på, hvilke ord de bruger, når de søger og hvad, der får folk til at gå ind på hjemmesider, er værdifuld i SEO-sammenhænge.

Dette er nok det allervigtigste i enhver god plan, for din hjemmeside. Det er vældig fint at du har en fed og funktionel hjemmeside. Men hvad nytter det, hvis ingen aner den eksisterer?

Forskning viser at det kun er 6 % af googles brugere, der klikker videre på side 2. Hvor ligger din side? Det er altafgørende at du/vi har en plan for hvordan du kommer højere op i googles søgeresultater.

Dette kan jeg hjælpe dig med. Det er inkluderet i prisen...

Hvad er webdesign?

Webdesign er ikke bare at klaske en hjemmeside sammen.

Hvad er SEO?

"Hvis du ikke bliver set, findes du ikke". Det handler om at blive fundet på google.

Hvorfor responsivt webdesign?

Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website.

Hvad er CMS?

CMS Står for "Content Management System.

Hvad er SEO tekst

SEO tekster er målrettede tekster

Lækkert webdesign

Et lækkert webdesign udgør jo ikke en god hjemmeside.