Info
Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website.
Responsivt webdesign er en af tidens hotteste emner inden for webdesign. Og det er ikke uden grund! Nettet - og hvordan vi bruger det, har ændret sig meget igennem de sidste år. Det er ikke længere kun personlige computere og bærbare, der har browsere. Iphonen var en af de første produkter, der for alvor gjorde det muligt at gå ordentligt på nettet fra den mobile browser. Og siden da er det gået stærkt. I dag er trafikken fra de mobile enheder – såsom ipad, iphone, andriod styresystemer og andre tablets stærkt stigende. Og de mobile enheder er kommet for at blive! I Kølvandet på denne trend følger naturligt brugernes forventninger til de hjemmesider, de besøger, fra deres mobile enheder: Folk kræver at kunne se din hjemmeside ligeså godt på mobilen, som de kan på deres computer. Den første løsning fra teknikerne var, at én version af hjemmesiden blev lavet til computeren og derudover blev der så lavet en ny version, som blev brugt til at vise til mobilbrugere.....Den løsning fandt man dog relativt hurtigt ud af var for snæver: For hvad så med alle de mange forskellige mobile skærmstørrelser – og hvad med ipad’en? Hvad er responsivt webdesign? Svaret på ovenstående spørgsmål blev fundet med begrebet ”responsivt design”: En designløsning, hvor din hjemmeside bliver kodet til at blive vist korrekt i alle browsere. I stedet for at designe én løsning til hver skærmstørrelse laves der altså én løsning, der bliver vist korrekt – ligemeget hvilken skærm den vises på. Ideen bag Resonsive webdesign er altså, at hjemmesiden selv "finder ud af" på hvilket medie den nu vises på, og samtidig tilpasser sig netop dissse specielle vilkår.

Nettet - og hvordan vi bruger det, har ændret sig meget igennem de sidste år. Det er ikke længere kun personlige computere og bærbare, der har browsere.

Iphonen var en af de første produkter, der for alvor gjorde det muligt at gå ordentligt på nettet fra den mobile browser.

Og siden da er det gået stærkt. I dag er trafikken fra de mobile enheder – såsom ipad, iphone, andriod styresystemer og andre tablets stærkt stigende. Og de mobile enheder er kommet for at blive!

I Kølvandet på denne trend følger naturligt brugernes forventninger til de hjemmesider, de besøger, fra deres mobile enheder: Folk kræver at kunne se din hjemmeside ligeså godt på mobilen, som de kan på deres computer.

Den første løsning fra teknikerne var, at én version af hjemmesiden blev lavet til computeren og derudover blev der så lavet en ny version, som blev brugt til at vise til mobilbrugere.....Den løsning fandt man dog relativt hurtigt ud af var for snæver: For hvad så med alle de mange forskellige mobile skærmstørrelser – og hvad med ipad’en?

Hvad er responsivt webdesign?

Svaret på ovenstående spørgsmål blev fundet med begrebet ”responsivt design”: En designløsning, hvor din hjemmeside bliver kodet til at blive vist korrekt i alle browsere.

I stedet for at designe én løsning til hver skærmstørrelse laves der altså én løsning, der bliver vist korrekt – ligemeget hvilken skærm den vises på.

Ideen bag Resonsive webdesign er altså, at hjemmesiden selv "finder ud af" på hvilket medie den nu vises på, og samtidig tilpasser sig netop dissse specielle vilkår.

Hvad er webdesign?

Webdesign er ikke bare at klaske en hjemmeside sammen.

Hvad er SEO?

"Hvis du ikke bliver set, findes du ikke". Det handler om at blive fundet på google.

Hvorfor responsivt webdesign?

Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website.

Hvad er CMS?

CMS Står for "Content Management System.

Hvad er SEO tekst

SEO tekster er målrettede tekster

Lækkert webdesign

Et lækkert webdesign udgør jo ikke en god hjemmeside.