Info

CMS Står for "Content Management System.

"Et CMS er et softwareværktøj, der giver dig mulighed for at oprette, redigere og offentliggøre indhold. Mens tidlig CMS-software blev brugt til at styre dokumenter og lokale computerfiler, er de fleste CMS-systemer nu designet udelukkende til at styre indhold på internettet. Målet med et CMS er at give en intuitiv brugergrænseflade til at opbygge og ændre websideindhold. Hvert CMS tilbyder også et webpubliceringsværktøj, der giver en eller flere brugere mulighed for at offentliggøre opdateringer, der er aktuelle på internettet.Redigeringsdelen kaldes Content Management Application (CMA), mens udgivelsesværktøjet hedder Content Delivery Application (CDA). Disse to komponenter er integreret i et CMS for at strømline webudviklingsprocessen. Content Management-systemer er tilgængelige som installerbare applikationer og web-baserede brugergrænseflader. Mens CMS-softwareprogrammer, såsom Adobe Contribute, var populære i et par år, er de i stor udstrækning blevet erstattet af web-baserede CMS'er. De fleste foretrækker en web-grænseflade, da det forenkler opdateringen af ​​websider. Derudover opdateres de fleste web-baserede CMS'er automatisk, hvilket sikrer, at alle brugere har de nyeste værktøjer til at styre deres indhold. Flere web-baserede CMS-værktøjer er tilgængelige. Følgende er nogle af de mest populære: WordPress, Sitecore, Joomla og Drupal. Joomla Jeg bruger primært CMS systemet der hedder Joomla. Det er meget brugervenligt, og har rigtig mange muligheder. Kun fantasien (og i sjældne tilfælde teknologien) sætter grænser, for hvad man kan.

Mens tidlig CMS-software blev brugt til at styre dokumenter og lokale computerfiler, er de fleste CMS-systemer nu designet udelukkende til at styre indhold på internettet. Målet med et CMS er at give en intuitiv brugergrænseflade til at opbygge og ændre websideindhold. Hvert CMS tilbyder også et webpubliceringsværktøj, der giver en eller flere brugere mulighed for at offentliggøre opdateringer, der er aktuelle på internettet.

Redigeringsdelen kaldes Content Management Application (CMA), mens udgivelsesværktøjet hedder Content Delivery Application (CDA). Disse to komponenter er integreret i et CMS for at strømline webudviklingsprocessen. Content Management-systemer er tilgængelige som installerbare applikationer og web-baserede brugergrænseflader. Mens CMS-softwareprogrammer, såsom Adobe Contribute, var populære i et par år, er de i stor udstrækning blevet erstattet af web-baserede CMS'er. De fleste foretrækker en web-grænseflade, da det forenkler opdateringen af ​​websider. Derudover opdateres de fleste web-baserede CMS'er automatisk, hvilket sikrer, at alle brugere har de nyeste værktøjer til at styre deres indhold. Flere web-baserede CMS-værktøjer er tilgængelige. Følgende er nogle af de mest populære: WordPress, Sitecore, Joomla og Drupal.


Hvad bruger jeg?

Jeg veksler frit imellem de forskellige CMS. Dog tyer jeg til CMS systemet der hedder Joomla, når den virkelig skal have noget ekstra kapow. Det er meget brugervenligt, og har rigtig mange muligheder. Kun fantasien (og i sjældne tilfælde teknologien) sætter grænser, for hvad man kan.

Hvad er webdesign?

Webdesign er ikke bare at klaske en hjemmeside sammen.

Hvad er SEO?

"Hvis du ikke bliver set, findes du ikke". Det handler om at blive fundet på google.

Hvorfor responsivt webdesign?

Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website.

Hvad er CMS?

CMS Står for "Content Management System.

Hvad er SEO tekst

SEO tekster er målrettede tekster

Lækkert webdesign

Et lækkert webdesign udgør jo ikke en god hjemmeside.